OPROEP: Wie ontwerpt de Oisterwijk Vaas?

Het EKWC organiseert samen met Pot & Vaas een prijsvraag voor de Oisterwijk Vaas.  Pot & Vaas is het Oisterwijks familiebedrijf van Frank en Erica dat op maat gemaakte interieurs aanbiedt voor bedrijven en horeca. Pot & Vaas en het EKWC nodigen iedereen uit om de Oisterwijk Vaas te ontwerpen! Scholieren, studenten van keramiekopleidingen in Nederland en Vlaanderen, liefhebbers van draaien en stoken, precieze ontwerpers en los-uit-de-hand schetsers, iedereen kan meedoen. 
De winnaar ontvangt een geldprijs van € 1200,- en 5 exemplaren van de Oisterwijk Vaas. Ook wordt het ontwerp in een oplage geproduceerd en komt in de winkels te staan. Doe mee en lever je vaasontwerp in vóór 3 december.
 
  • Maak een ontwerp voor een vaas van tussen de 10 en 40 cm hoog, digitaal, op papier of een model.
  • Lever deze uiterlijk 3 december 2021 in op het KVL terrein, bij het Europees Keramisch Werkcentrum. Dat kan van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur bij de Koffiebranderij. 
  • Of mail je ontwerp naar info@potenvaas.nl o.v.v. ontwerpwedstrijd.
  • De juryleden selecteren op 10 december de beste ontwerpen en maken bekend welke ontwerpers hun ontwerp mogen exposeren tot 17 december in de expositieruimte van het Europees Keramisch Werkcentrum.
  • Op 17 december 2021 wordt het winnende ontwerp bekend gemaakt Bij het EKWC door burgemeester Hans Janssen van de gemeente Oisterwijk. Dit ontwerp wordt daarna in productie genomen 
  • www.oisterwijkvaas.nl