GOUDA: Nederlandse Keramiekopleiding (NKO)

Lente draai 5- daagse
Deze vijfdaagse cursus is ook bedoeld voor mensen die over geen enkele draai-ervaring beschikken. Hoewel goed leren draaien jaren van oefening vraagt, leer je als starter in deze korte intensieve draaicursus eenvoudige vormen draaien en leg je een basis waarmee je verder kan. Meer ervaren draaiers kunnen oefenen op nieuwe technieken of al bekende technieken verbeteren.
Data: 1 t/m 5 mei 2023
Zomerweken
Komende zomer staan er weer een aantal mooi draaiweken en andere cursussen op het programma. Is draaien je passie of wil je dat bij jezelf ontdekken? Wil je ervaring opdoen in het combineren van draaien en handvormen tot 1 object of wil je meer weten over ‘Saggar firing’ in een elektrische oven.
Ga kijken op onze website om voor deze zomer een keuze te maken.
De driejarige opleiding
In de 3-jarige deeltijdopleiding staat de theorie én de technische praktijk van handvormen, draaien en glazuren centraal. Als je je vaardigheden in het werken met klei verder wilt ontwikkelen, is dit de juiste opleiding. Enige ervaring met klei is een vereiste om toegelaten te worden tot de opleiding. Per leerjaar ontvangt iedere deelnemer een overzicht van alle lessen en het programma voor iedere lesdag.
Voor meer informatie over de diverse opleiding en cursussen: ga naar onze website www.keramiekopleiding.nl
Nederlandse Keramiekopleiding, Winterdijk 4a, 2801 SJ  Gouda, +31 (0)182-515274.