Belanrijk bericht t.a.v. Internationale Glas- & Keramiekmarkt Haacht 28-5-2023

Kunststichting Perspektief vzw
Hebben vastgesteld dat een “persoon/firma” tijdens de Internationale Glas- en Keramiekmarkt van 28.5.2023 het idee had in het Gemeenschapscentrum Den Breughel, tijdens voornoemd evenement, eveneens ruimte af te huren voor promotionele doeleinden alsmede standplaatsen (tafels) te huur aan te bieden aan keramiekkunstenaars. Het spreekt uit zichzelf dat de Kunststichting Perspektief vzw, als organisator van de Internationale Glas- en Keramiekmarkt, hiertegen onmiddellijk verzet heeft aangetekend met als gevolg dat hem tijdens de markt geen ruimte in het Gemeenschapscentrum zal worden toegekend. 
Met deze “persoon/firma” werd door de Kunststichting nooit een overeenkomst voor deelname afgesloten.
Dit betekent tevens dat alle reeds, via hem ingeschreven keramiekkunstenaars voor de presentatie van hun werk tijdens de markt niet op de door hem aangeboden standen, kunnen aanwezig zijn. Kunstenaars, zowel in Nederland als België, die zich door bovenstaande voelen aangesproken melden wij dat het anderzijds nog steeds mogelijk is op een faire manier een buitenstand (in het park) te huren via de Kunststichting Perspektief vzw.
Belangrijk : Bovenstaand informatie uitsluitend geldig voor deelnemers die zich niet rechtstreeks via de Kunststichting Perspektief vzw hebben ingeschreven.

Uiterste inschrijvingsdatum 10-05-2023 nadert !
Inschrijven via http://www.artksp.be/IGCM.html